SAYFA DÜZENLENMEKTE

 

Sülfürik Asit Tankı

  • PP, Polipropilen Sülfürik Asit Tankı
  • Polyester Sülfürik Asit Tankı
  • Sülfürik Asit Depolama Tankı

 

GALTES ;

Sülfürik asit tankı ; mühendislik projelendirmesi , imalat ve devreye alma 7/24 servis hizmetini  etkin profesyonel çekirdek kadrosu ile ifa eder.

Yüzey işlem metal kaplama prosesleri ihtiyacı ,Aluminyum Eloksal tesisi sülfürik asit banyosu , Sülfürik Asit kaplama dolabı ile endüstriyel kaplama tesislerinden Eloksal kaplama prosesi için ağır sanayi Sülfürik asit tankı imalatını kendi bünyesinde projelendirerek imalatını gerçekleştirir. Sülfürik  asit tankı ısıtma sistemi için ; sıcak su dolaşımlı serpantin sistemleri ile ısı kontrolü gerçekleştirilmiş olur.

 

Sülfürik Asit

Sülfarik asit ;  havalandırma problemi olmayan yerlerde muhafaza edilmeli.

Bu Asit  ; kendisinin vereceği reaksiyona dayanaklı  termoplastik malzemelerden pp , polipropilen levhalardan oluşan  zeminler ve iyi drenajlı ortamlarda depolanması tavsiye edilir.

Güçlü bazlar, indirgen materyaller ve yanıcı maddelerden uzak tutulması elzemdir.

İyi muhafaza edimiş  sülfürik asit tankların da veya sülfürik asit depolama  tanklarında , sıcaktan, sudan ve direk ultraviole güneş ışığına maruz kalmamalıdır.

GALTES  ;Sülfürik asit tankı ve/veya sülfürik asit depolama ünitelerimiz Fiziksel hasarlara ve korozyona karşı  korunmalıdır.

Sülfürik asit depolama işlemini ;

Ellere ve gözlere koruyucu teçhizat

Uygun havalandırma

Vücudu tamamen koruyucu giysiler giyin.

Seyreltme işleminde asit suya yavaş yavaş ilave edilmesi

Kesinlikle sıcak su kullanmama

Yükleme, boşaltma ve kullanımda çok dikkatli olunmalı ve özel  talimatlara göre hareket

Kullanım sırasında gözlük, eldiven gibi koruyucu tedbirler mutlaka alınmalı

Havalandırılmış ortamda nemden ve sudan uzak tutulmalı

Suya , toprağa ve kanalizasyona karışmamasına özen gösterilmeli

 

Kaçınılacak Durumlar ;

Yüksek ısı

Reaksiyon veren maddeler ;

asetiliden, nitriller, organik nitro bileşikler, fosfor oksit, fosfor, hidrürler, halojen – halojen bileşikler,  anilinler, , oksihalojenik bileşikler, permanganatlar, nitratlar, karbidler, yanıcı maddeler, alkalin toprak metalleri, alkaliler, asitler, alkalin toprak bileşikleri, metaller, Su ,alkali metaller, alkali bileşikler,amonyak  peroksikler, pikratlar, nitritler, lityum silisid.